Download lagu NDX AKA - Pancene Kowe Pabu Nuruti Ibumu Mp3

NDX AKA - Pancene Kowe Pabu Nuruti Ibumu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 2,192

Duration: 04:05

MP3 size: 3.55 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Pancene kowe pabu, nuruti ibumu
Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere?
Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo

'Ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
Ono opo kok kowe bedo karo aku iki?
Opo aku salah nek aku tresno kowe?
Po pendak dino atimu enenge gelisah?
Mending aku ro kowe koreksi dewe-dewe
Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
Mergo saiki tresno enenge gor bondo
Menang rupo, kalah dupo, aku ora popo

Pancene kowe pabu, nuruti ibumu
Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere?
Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo

Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
Jebul saiki kowe wis keconangan ning mburiku
Kowe selingkuh ro koncoku cerakku iki
Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani?
Jaremu nek ra F.U., kowe ora...

Download Lagu Gratis Pancene kowe pabu nuruti ibumu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Pancene kowe pabu nuruti ibumu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Pancene kowe pabu nuruti ibumu. Lirik Lagu Pancene kowe pabu nuruti ibumu Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

ndx aka, ndx aka - pancene kowe pabu nuruti ibumu,

Home