Download lagu Aku Ikhlas - Aftershine ft. Damara De Mp3

Aku Ikhlas - Aftershine ft. Damara De

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 70,362

Duration: 05:26

MP3 size: 5.05 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Aku.. Nglakoni kabeh iki
Ikhlas seko ning ati
Nggo sliramu..

Duh kang mas.. Sepurane yen aku
Nggawe loro atimu
Aku.. Ora menghargai
Koe sing gemati..

Yowes rapopo.. Rasah digetuni..
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu.. Ning uripmu..

Reff :
Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire
Kudu nompo loro iki
Tu..Lung ojo koe ninggalke aku
A..Ku.. Pe..Ngen ning sandingmu..

Yowes rapopo.. Rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuangankul
Dadi esemmu.. Ning uripmu..

Reff :
Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire
Kudu nompo loro iki
Tu..Lung ojo koe ninggalke aku
A..Ku.. Pe..Ngen ning sandingmu..

Pancen iki dalane
Aku raiso nompo
Aku wis iso nerimo
Tapi aku sing ora lilo
Pengenmu ke..Pie
Pengenku nyanding koe
Wes lalekke aku
Tak cobo nompo anane

Mungkin wis takdire
Kudu dikuatke
Nompo.. Kenyataane
Aku ro koe.
Pancen.. Dudu jodone..

Download Lagu Gratis Aku Ikhlas - Aftershine Ft Damara De (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Aku Ikhlas - Aftershine Ft Damara De (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Aku Ikhlas - Aftershine Ft Damara De (Official Music Video). Lirik Lagu Aku Ikhlas - Aftershine Ft Damara De (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

aftershine, aku ikhlas, damara de,

Home