Download lagu Aku Ra Mundur Dek (Tepung Kanji) Syahiba Saufa ft. James AP Mp3

Aku Ra Mundur Dek (Tepung Kanji) Syahiba Saufa ft. James AP

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 89,500

Duration: 04:52

MP3 size: 4.31 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Mas.. Aku pingin cerito
Tentang kita berdua
Wong tuoku ora setuju
Yen kowe lan aku bersatu..

Kondomu marang aku
Kuwe bakal berjuang
Pengengatku marang sliramu
Ojo sampek.. Salah dalan

Reff :
Aku ra mundur dik
Teguh atimu
Masio sandaya
Ra ngerestuiku

Koyo tepung kanji
Nong nduwur mejo
Yen gusti ngrestui
Wong tuo biso opo..

Genggemen tanganku
Kalau kamu ragu
Optimis wae
Gusti mboten sare..

Musik :
Kondomu marang aku
Kuwe bakal berjuang
Pengengatku marang sliramu
Ojo sampek.. Salah dalan..

Reff :
Aku ra mundur dik
Teguh atimu
Masio sandaya
Ra ngerestuiku..

Koyo tepung kanji
Nong nduwur mejo
Yen gusti ngrestui
Wong tuo biso opo

Aku ra mundur dik
Teguh atimu
Masio sandaya
Ra ngerestuiku

Koyo tepung kanji
Nong nduwur mejo
Yen gusti ngrestui
Wong tuo biso opo

Genggemen tanganku
Kalau kamu ragu
Optimis wae
Gusti mboten sare

Genggemen tanganku
Kalau kamu ragu
Optimis wae
Gusti mboten sare

Download Lagu Gratis AKU RA MUNDUR DEK (TEPUNG KANJI) Syahiba Saufa ft. James AP (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu AKU RA MUNDUR DEK (TEPUNG KANJI) Syahiba Saufa ft. James AP (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu AKU RA MUNDUR DEK (TEPUNG KANJI) Syahiba Saufa ft. James AP (Official Music Video). Lirik Lagu AKU RA MUNDUR DEK (TEPUNG KANJI) Syahiba Saufa ft. James AP (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home