Download lagu Aku Sing Lungo - Aftershine Mp3

Aku Sing Lungo - Aftershine

Listen: 4,481

Duration: 05:57

MP3 size: 5.78 MB

Lirik:

Kelingan mbiyen kae
Kowe ninggalke aku
Loro sak jeroning atiku
Kowe tego medhot janji sumpah setiamu

Tanpo abot atimu
Kowe ngelalekke aku
Jebul mergo kowe
Uwes ono liyane

Cukup aku ngerteni polahmu
Aku yo mung dadi pelampiasanmu

Aku uwes ora percoyo
Kabeh kata kata sayangmu kuwi mung ngapusi
Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih di sio-sio

Nanging kabeh ucapanmu
Ra ono buktine
Malah kowe ninggal aku
Ngeboti gendakanmu

Kowe mileh kae
Sing bagus rupane
Sing sugeh bandane
Bedo aku opo anane

Ra ngelingi sopo sing gemati
Sopo sing ono naliko kowe loro ati

Nanging malah kowe nyidro aku
Mblenjani janjimu ninggalke loro ning jero dodo
Aku ra trimo

Aku uwes ora percoyo
Kabeh kata kata sayangmu kuwi mung ngapusi
Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih di sio-sio

Jaremu mbiyen kowe tresno aku
Janji ora ninggalke aku
Nanging pas kowe ketemu ro kae
Tresnamu pindah ning ati liyane

Aku uwes ora percoyo
Kabeh kata kata sayangmu kuwi mung ngapusi
Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih di sio-sio

Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih di sio-sio

Download Lagu Gratis Aku Sing Lungo - Aftershine ( Official Music Video ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Aku Sing Lungo - Aftershine ( Official Music Video ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Aku Sing Lungo - Aftershine ( Official Music Video ).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

aftershine, aku sing lungo,

Home