Download lagu Alindra Musik - Iso Tanpo Kowe Mp3

Alindra Musik - Iso Tanpo Kowe

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 37,676

Duration: 07:23

MP3 size: 6.22 MB

Date: 05 December 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ademe wengi iki
Ngelingke sumpah lan janji
Sing wis buk blenjani
Karo koe cah ayu
Sing wes gawe tatu
Teko ning uripku

Semilir angin dalu
Ngelingke esem guyumu
Soyo tambah jeru
Jeru tembus ning dodo
Mergo buk tinggalno
Koe milih wong liyo

Opo ra ngelingi
Sopo sing ngancani
Sopo sing nulungi
Pas koe susah ati
Saiki wes bedo
Koe ninggal lungo
Soyo nambahi loro

Pancen iki dalane
Tak kuat-kuatke
Tak ikhlas-ikhlaske
Nanging bakal tak buktekke
Dongaku nggo koe
Langgeng selawase
Aku iso tanpo koe

**
Tutukno Lakumu
Rasah mikir aku
Mergo aku wes ra tatu

Download Lagu Gratis ALINDRA MUSIK - Iso Tanpo Kowe (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu ALINDRA MUSIK - Iso Tanpo Kowe (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu ALINDRA MUSIK - Iso Tanpo Kowe (Official Music Video). Lirik Lagu ALINDRA MUSIK - Iso Tanpo Kowe (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home