Download lagu Alvi Ananta - Lebu Mp3

Alvi Ananta - Lebu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 30,715

Duration: 05:28

MP3 size: 4.10 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Gedigi isun yo mulo gedigi
Paran anane
Sing duwe paran paran
Sun sing duwe
Sun pasrah baen

Umpomo isun sing keanggep riko
Sun wes nerimo
Kelendi kelendio riko tetep ono
Nong njero ati

Koyo lebu keterak angin miber semembur
Ketebluk ono ring pelatarane atin riko

Dung gelem gancang puputono gancang puputono
Kadung sing gelem gancang sapuen makne miber, makne miber

Umpomo isun sing keanggep riko
Sun wes nerimo
Kelendi kelendio riko tetep ono
Ning njero ati, nong njero ati

Koyo lebu keterak angin miber semembur
Ketebluk ono ring pelatarane atin riko
Dung gelem gancang puputono gancang puputono
Kadung sing gelem gancang sapuen makne miber, makne miber

Download Lagu Gratis Alvi Ananta - LEBU (Melon Music Live in Rejoagung) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Alvi Ananta - LEBU (Melon Music Live in Rejoagung) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Alvi Ananta - LEBU (Melon Music Live in Rejoagung).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home