Download lagu Anggun Pramudita - Bisane Mung Nyawang (Versi Jaranan) Mp3

Anggun Pramudita - Bisane Mung Nyawang (Versi Jaranan)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 4,221

Duration: 05:45

MP3 size: 5.26 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Bisane mung nyawang Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen Sing biso nduweni 
Riko hang sun sayang Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman Wis duwen wong liyan

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire Bisone mung nyawang
Kadung mulo wis takdire Lilo isun lilo

Bisane mung nyawang Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen Sing biso nduweni
Riko hang sun sayang Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman Wis duwen wong liyan

Download Lagu Gratis Anggun Pramudita - Bisane mung nyawang [Versi Jaranan](Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Anggun Pramudita - Bisane mung nyawang [Versi Jaranan](Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Anggun Pramudita - Bisane mung nyawang [Versi Jaranan](Official Music Video). Lirik Lagu Anggun Pramudita - Bisane mung nyawang [Versi Jaranan](Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home