Download lagu Anggun Pramudita - Dalan Liyane (Versi Jaranan) Mp3

Anggun Pramudita - Dalan Liyane (Versi Jaranan)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 5,947

Duration: 05:39

MP3 size: 4.78 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan

Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune
Koe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Download Lagu Gratis Anggun Pramudita - Dalan liyane [Versi jaranan] (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Anggun Pramudita - Dalan liyane [Versi jaranan] (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Anggun Pramudita - Dalan liyane [Versi jaranan] (Official Music Video). Lirik Lagu Anggun Pramudita - Dalan liyane [Versi jaranan] (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home