Download lagu Anggun Pramudita - Kepaling (Koplo Jaranan) Mp3

Anggun Pramudita - Kepaling (Koplo Jaranan)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 5,370

Duration: 06:55

MP3 size: 6.40 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Kadung riko ngerti tuluse welas
Hang ono ring dasar ati iki
Sing kiro riko tego ngelarani
Natoni hang koyo gedigi

Nyejo riko pujar taline welas
Hang seru singset isun bundeli
Semembur riko buang sio-sio
Mung mergo ngerih welas hang liyo

Welas isun kepaling-paling
Mlebu metu dalan buntu sun sing iling
Arep maju ati wis kadung tatu
Arep mundur isun wis kadung ancur

Welas isun kepaling-paling
Mlebu metu dalan buntu sun sing iling
Arep maju ati wis kadung tatu
Arep mundur isun wis kadung ancur

Kepaling welas isun
Kepaling atin isun

Kadung riko ngerti tuluse welas
Hang ono ring dasar ati iki
Sing kiro riko tego ngelarani
Natoni hang koyo gedigi

Nyejo riko pujar taline welas
Hang seru singset isun bundeli
Semembur riko buang sio-sio
Mung mergo ngerih welas hang liyo

Welas isun kepaling-paling
Mlebu metu dalan buntu sun sing iling
Arep maju ati wis kadung tatu
Arep mundur isun wis kadung ancur

Welas isun kepaling-paling
Mlebu metu dalan buntu sun sing iling
Arep maju ati wis kadung tatu
Arep mundur isun wis kadung ancur

Kepaling welas isun
Kepaling atin isun
Kepaling welas isun
Kepaling atin isun

Download Lagu Gratis Kepaling - Koplo Jaranan - Anggun Pramudita (Official Music Video ANEKA SAFARI) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Kepaling - Koplo Jaranan - Anggun Pramudita (Official Music Video ANEKA SAFARI) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Kepaling - Koplo Jaranan - Anggun Pramudita (Official Music Video ANEKA SAFARI). Lirik Lagu Kepaling - Koplo Jaranan - Anggun Pramudita (Official Music Video ANEKA SAFARI) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home