Download lagu Anggun Pramudita - Loro Ati Mp3

Anggun Pramudita - Loro Ati

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 5,658

Duration: 04:45

MP3 size: 4.34 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Dino - dino riko suguhi warang
Dino - dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Dino - dino riko suguhi warang
Dino - dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan njero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Dadi loro pikir dadi bingung ati
Dung sing di anggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepeloksoro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio mageh ninggal roso nong njero dodo

Dino - dino riko warang
Dino - dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso njeru nong dodo iki

Kahanan njero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Dadi loro pikir dadi bingung ati
Dung sing di anggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepeloksoro

Dadi loro pikir dadi bingung ati
Dung sing di anggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepeloksoro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio mageh ninggal roso nong njero dodo
Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio mageh ninggal roso nong njero dodo

Download Lagu Gratis Anggun Pramudita - Loro Ati (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Anggun Pramudita - Loro Ati (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Anggun Pramudita - Loro Ati (Official Music Video). Lirik Lagu Anggun Pramudita - Loro Ati (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home