Download lagu Anggun Pramudita - Salah tompo (Versi Jaranan) Mp3

Anggun Pramudita - Salah tompo (Versi Jaranan)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 2,278

Duration: 05:12

MP3 size: 5.08 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Ojo salah tompo ojo salah trimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Sing ono niatan isun golet ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Download Lagu Gratis Anggun Pramudita - Salah tompo [Versi Jaranan](Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Anggun Pramudita - Salah tompo [Versi Jaranan](Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Anggun Pramudita - Salah tompo [Versi Jaranan](Official Music Video). Lirik Lagu Anggun Pramudita - Salah tompo [Versi Jaranan](Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home