Download lagu Arda ft, Ndarboy Genk - Kembang Mawar Mp3

Arda ft, Ndarboy Genk - Kembang Mawar

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 18,667

Duration: 05:23

MP3 size: 5.13 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

U..udan.. udan sing tak enteni..
Kanggo nutup eluhku sing mili..
Dudu klambi anyar..
Sing tak caoske njenengan
Nanging kembang mawar
Sing tak tabur ning sarean..

A..ambyar.. atiku kerungu kabar
Nggregel ati iki durung sadar..
Dudu kembang tebu
Sing tukul gampang kangingan
Nanging tapak tilas..mu terkenang..

Dudu sanak.. dudu kakang..
Nanging yen ilang melu kelangan..

Sugeng tindak.. panutanku..
Karyamu tak kenang welingmu tak gugu..
Matur sembah nuwun komandanku..
Stasiun balapan dadi saksi bisu..

Ora bakal ono.. sing iso nggantekke
Namung iso.. neruske perjuangane..
Houwo.. houwo..oo.. houwo..
Hoo..oo..ooo..

Dudu.. sanak.. dudu kakang..
Nanging yen ilang melu kelangan..

Sugeng tindak.. panutanku..
Karyamu tak kenang welingmu tak gugu..
Matur sembah nuwun komandanku..
Stasiun balapan dadi saksi bisu..

Download Lagu Gratis ARDHA X NDARBOY GENK - KEMBANG MAWAR (Kagem Alm. Didi Kempot) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu ARDHA X NDARBOY GENK - KEMBANG MAWAR (Kagem Alm. Didi Kempot) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu ARDHA X NDARBOY GENK - KEMBANG MAWAR (Kagem Alm. Didi Kempot). Lirik Lagu ARDHA X NDARBOY GENK - KEMBANG MAWAR (Kagem Alm. Didi Kempot) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

didikempot, ardha, tatu, dennycaknan, viavallen, dorryharsa, guyonwaton, hendrakumbara, happyasmara, dalanliyane, balungankere, baikbaiksaja, ndarboy genk,

Home