Download lagu Arda - Kagem Ibu Mp3

Arda - Kagem Ibu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 51,546

Duration: 04:47

MP3 size: 3.82 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ibu.. wis kepenak panggonmu
Pancen wis pastine
Tak ikhlaske nggonmu ninggal aku..

Ibu.. ora kendat nggonaku
Aku ra lali waktu
Terus yen isih ono nyawaku..
Tak eling tresno lan ngendikamu
Sing nggawe tentrem batinku..

Ibu.. beninge koyo wudhu
Sing nentremke atiku
Sak ben eling kabeh ngendikamu..
Ibu.. ora lali nyuwunku
Impenono aku..

senajan sedelok j'roning kangenku
Oh ibu, wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung nenggo waktu

Reff:
Ning angan-anganku
Tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene
Ora lali
Saben wayah bengi
Soyo ceto ngendikmu
Ngelingake pungkasan
Ketemu ibu..

Ibu.. beninge koyo wudhu
Sing nentremke atiku
Sak ben eling kabeh ngendikamu..
Ibu.. ora lali nyuwunku
Impenono aku..

senajan sedelok j'roning kangenku
Oh ibu, wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung nenggo waktu

Reff:
Ning angan-anganku
Tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene
Ora lali
Saben wayah bengi
Soyo ceto ngendikmu
Ngelingake pungkasan
Ketemu ibu
Ngelingake pungkasan
Ketemu ibu..

Download Lagu Gratis Arda - Kagem Ibu [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Arda - Kagem Ibu [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Arda - Kagem Ibu [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

didi kempot, kagem ibu, arda, arda kagem ibu, lirik lagu arda kagem ibu,

Home