Download lagu Asih Urang - Nining Meida Mp3

Asih Urang - Nining Meida

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 6,082

Duration: 06:12

MP3 size: 4.20 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Asih urang diapungkeun kalangit
Muntang kana mega ucang angge duaan
Asih urang dipentangkeun kalangit
Ayang-ayangan duaan

Asih urang tingkaretip dina bentang caang bulang
Gumelihna cinta diapungkeun jempling peting
Diayun ku lagu jempling
Hariring cinta katineung urang duaan

Asih urang saibarat linduh bulan siliwirna
Cahayana cinta sapasi sugeng mantepna
Purnamana harepan bagja ngumbar kahayang pasangan
Satuhu salalamina

Asih urang diapungkeun kalangit
Muntang kana mega ucang angge duaan
Asih urang dipentangkeun kalangit
Ayang-ayangan duaan

Asih urang tingkaretip dina bentang caang bulang
Gumelihna cinta diapungkeun jempling peting
Diayun ku lagu jempling
Hariring cinta katineung urang duaan

Asih urang saibarat linduh bulan, siliwirna
Cahayana cinta sapasi sugeng mantepna
Purnamana harepan bagja ngumbar kahayang pasangan
Satuhu salalamina.

Download Lagu Gratis ASIH URANG - NINING MEIDA [Nining Meida Official] Sundanese Music di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu ASIH URANG - NINING MEIDA [Nining Meida Official] Sundanese Music Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu ASIH URANG - NINING MEIDA [Nining Meida Official] Sundanese Music.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

nining, meida, pop sunda, music legend, jawa barat, nining meida, asih urang, lagu sunda, tembang sunda, sunda, nining meida officia, diva pop sunda, nining meida,

Home