Download lagu Balik Kanan Wae - Happy Asmara (Cover by Woro Widowati) Mp3

Balik Kanan Wae - Happy Asmara (Cover by Woro Widowati)

Listen: 374

Duration: 04:06

MP3 size: 3.32 MB




Download Mp3

Apabila tampil pop up iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe
Ati iki langsung iso tresno rasane
Saben ketemu sliramu tansah ayem atiku
Naliko nyawang esem lan guyumu

Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni
Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e

Sepurane aku wes tresno sliramu
Snadyan aku iki dudu pilihan mu
Mending tak ikhlasno
Dari pada cidro
Mugo kowe bahagia karo wong liyo

Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e
Wes wes cukup mending balik kanan wae

Download Lagu Gratis Balik Kanan Wae - Happy Asmara (Cover by Woro Widowati Official) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Balik Kanan Wae - Happy Asmara (Cover by Woro Widowati Official) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Balik Kanan Wae - Happy Asmara (Cover by Woro Widowati Official).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

woro, woro widowati official real channel, worowidawati, cover, covercantik, indocover, viral, trending1, magelang, kotamagelang, woro widowati,

Home