Download lagu Banyu Moto - Sleman Receh (Cover by Ceciwi) Mp3

Banyu Moto - Sleman Receh (Cover by Ceciwi)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 8,925

Duration: 03:25

MP3 size: 3.12 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tembang iki tak gawe
Mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani
Nganti saiki

Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Download Lagu Gratis Banyu moto - Sleman receh (Cover) By CECIWI di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Banyu moto - Sleman receh (Cover) By CECIWI Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Banyu moto - Sleman receh (Cover) By CECIWI. Lirik Lagu Banyu moto - Sleman receh (Cover) By CECIWI Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

banyu moto - sleman receh (cover) by ceciwi, ceciwi entertainment,

Home