Download lagu Bisane Mung Nyawang - Vita Alvia Mp3

Bisane Mung Nyawang - Vita Alvia

Listen: 398

Duration: 06:36

MP3 size: 5.60 MB




Download Mp3

Apabila tampil pop up iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Bisane mung nyawang
Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen
Sing biso nduweni

Riko hang sun sayang
Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman
Wis duwen wong liyan

Getun rasane ati 
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire
Bisone mung nyawang
Kadung mulo wis takdire
Lilo isun lilo

Download Lagu Gratis Bisane Mung Nyawang - Vita Alvia I Official Music Video di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Bisane Mung Nyawang - Vita Alvia I Official Music Video Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Bisane Mung Nyawang - Vita Alvia I Official Music Video.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home