Download lagu Corazon - Ngobati Loroku Mp3

Corazon - Ngobati Loroku

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 9,315

Duration: 03:21

MP3 size: 4.81 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Wingi ketulo tulo
Aku loro mergo tresno
Urip koyo wes ra guno
Atiku tansah kuciwo

Sakiki ono sing teko
Tanpo sadar gelem nompo
Roso tresno bakal tak jogo
Dinggo kowe raono liyo

Kowe sing ngobati loroku
Ojo nganti tego ninggal aku

Cerito wingi tak dadekno masa lalu
Atiku wes ayem, uripku wis seneng
Mergo tresno anyarku

Yo mung kowe sing iso nompo kahananku
Iku pancen nyoto, kowe mesti ono
Tulus iklas dinggo aku, yo mung aku

Kowe sing ngobati loroku
Ojo nganti tego ninggal aku

Cerito wingi tak dadekno masa lalu
Atiku wes ayem, uripku wis seneng
Mergo tresno anyarku

Yo mung kowe sing iso nompo kahananku
Iku pancen nyoto, kowe mesti ono
Tulus iklas dinggo aku, yo mung aku

Cerito wingi tak dadekno masa lalu
Atiku wes ayem, uripku wis seneng
Mergo tresno anyarku

Yo mung kowe sing iso nompo kahananku
Iku pancen nyoto, kowe mesti ono
Tulus iklas dinggo aku, yo mung aku

Download Lagu Gratis Corazon - Ngobati Loroku (Official Video Lirik) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Corazon - Ngobati Loroku (Official Video Lirik) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Corazon - Ngobati Loroku (Official Video Lirik).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home