Download lagu Denny Caknan feat. Ilux ID - Kuatno Aku Mp3

Denny Caknan feat. Ilux ID - Kuatno Aku

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 65,471

Duration: 04:57

MP3 size: 4.35 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Kowe seng bien tau ning atiku
Seng tau gawe seneng uripku
Saiki wes lungo
Disanding wong liyo
Mergo raono restune wong tuwo

Setiaku wes ra kurang - kurang
Sayangku neng kowe yo tenanan
Rasane abot nerimo kenyataan
Kepekso pisah mergo keadaan

Wes cukup aku sadar diri
Tak terimo karo gede ati

Reff:

Gusti paringono kuat atiku iki
Kelangan wong seng paling tak sayangi

Gusti paringono terang dalan uripku
Nerimo kahanane koyo ngene akhire

Gusti kuatno aku

Download Lagu Gratis DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU (OFFICIAL VIDEO) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU (OFFICIAL VIDEO) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU (OFFICIAL VIDEO).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home