Download lagu Denny Caknan ft. Happy Asmara - Satru Mp3

Denny Caknan ft. Happy Asmara - Satru

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 492,184

Duration: 05:33

MP3 size: 3.72 MB

Date: 19 January 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu
Aku ngedem ngedem atimu
Bakoh mempertahankanmu

Gusti kulo pun manut dalane
Mung jenengan sing ngatur critane
Sing jelas aku mikir kedepane
Opo bakal hubungan satru seteruse

Tulung percaya aku sayang awakmu
Buktine sampean nglirik liane
Sumpah ra koyo sing, mbok pikir selama iki
Mas isoku meneng, ngajeni awakmu

Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
Rangkulen aku iki gur mung salah pahamku

Satru hubungan mung salah pahammu
Sampean kudu ngerteni, aku cemburu

Download Lagu Gratis Denny Caknan X Happy Asmara - SATRU (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Denny Caknan X Happy Asmara - SATRU (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Denny Caknan X Happy Asmara - SATRU (Official Music Video). Lirik Lagu Denny Caknan X Happy Asmara - SATRU (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home