Download lagu Denny Caknan - Kangen Mulih Mp3

Denny Caknan - Kangen Mulih

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 21,200

Duration: 04:07

MP3 size: 3.80 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tenang, Tenang, Tenang
Badai pasti berlalu
Roso sambat sing ning benakmu
Tetep kuatno tatag pikirmu

Jajal tak kuat kuatne ati iki
Aku ramuleh masio perih
Pengenku kumpul kalih bapak ibu
Jenengan kangen aku yo kangen

Kangen sungkem neng ngandappe njenengan bapak ibu 
lan liya liyane

Tenang, Tenang, Tenang
Badai pasti berlalu
Roso sambat sing ning benakmu
Tetep kuatno tatag pikirmu

Jajal tak kuat kuatne ati iki
Aku ramuleh masio perih
Pengenku kumpul kalih bapak ibu
Jenengan kangen aku yo kangen

Kangen sungkem neng ngandappe njenengan bapak 

Jajal tak kuat kuatne ati iki
Aku ramuleh masio perih
Pengenku kumpul kalih bapak ibu
Jenengan kangen aku yo kangen

Kangen sungkem neng ngandappe njenengan bapak ibu 
lan liya liyane

Download Lagu Gratis Denny Caknan - Kangen Mulih ( official Video ) Live Record di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Denny Caknan - Kangen Mulih ( official Video ) Live Record Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Denny Caknan - Kangen Mulih ( official Video ) Live Record.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

denny caknan, kangen mulih,

Home