Download lagu Denny Caknan - Ndas Gerih Mp3

Denny Caknan - Ndas Gerih

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 99,598

Duration: 05:09

MP3 size: 4.40 MB

Date: 28 November 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Jane aku ra pernah ngerti
Perasaanmu kepadaku
Tapi aku berusaha mencari
Isi hati dari sikapmu

Yen pancen atimu kuwi iso tenanan
Tak usahakno ning pelaminan
Kudu sabar ngadepi masalah kahananku
Sing nesrimo, sing legowo

Lawuh ku mie bancaan
Blendrang tuntut gedang
Ben gurih sengojo tak campur ndas gerih
Isuk kudu wis tangi
Ngecong wedang kopi
Ben aku semangat nggolekno rejeki

Tugasmu mung ning omah
Aku tak sing nglakoni polah
Urepmu semangatku sayangku padamu
I Will always I Love YouJane aku ra pernah ngerti
Perasaanmu kepadaku
Tapi aku berusaha mencari
Isi hati dari sikapmu

Yen pancen atimu kuwi iso tenanan
Tak usahakno ning pelaminan
Kudu sabar ngadepi masalah kahananku
Sing nesrimo, sing legowo

Lawuh ku mie bancaan
Blendrang tuntut gedang
Ben gurih sengojo tak campur ndas gerih
Isuk kudu wis tangi
Ngecong wedang kopi
Ben aku semangat nggolekno rejeki

Tugasmu mung ning omah
Aku tak sing nglakoni polah
Urepmu semangatku sayangku padamu
I Will always I Love You

Download Lagu Gratis Denny Caknan - Ndas Gerih (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Denny Caknan - Ndas Gerih (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Denny Caknan - Ndas Gerih (Official Music Video). Lirik Lagu Denny Caknan - Ndas Gerih (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

denny caknan, ndas gerih, denny caknan terbaru, sengaja tak campur, denny caknan badut, lagu terbaru, lagu jawa, sugeng dalu, los dol, denny caknan,

Home