Download lagu Denny Caknan - Proliman Joyo Mp3

Denny Caknan - Proliman Joyo

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 69,094

Duration: 05:41

MP3 size: 5.30 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Gemerlape lintang wengi iki sing tak sawang 
Ngelingke aku marang sliramu 

Bebarengan nyawiji, ono ning kutho iki
Njogo roso, ngukir tresno ning ati 

Ora bakal lali, ungo iki kanggo sliramu 
Mugo iso dadi pengarepanku 

Ananging saiki, bedo sing tak lakoni 
Kowe lungo, ninggal loro, kabeh wis mbok blenjani.

Reff :
Proliman joyo ninggalke cerito loro
Sampek ati sliramu ninggalke aku
Aku ning kene, nguatke ati 
Ngempet eluh tangis sing ra iso tak apusi

Cukup kuberkorban, cukup aku bertahan
Gede egomu sing ngambyarke kabeh impian

Download Lagu Gratis Denny Caknan - PROLIMAN JOYO ( Official Video Clip ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Denny Caknan - PROLIMAN JOYO ( Official Video Clip ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Denny Caknan - PROLIMAN JOYO ( Official Video Clip ). Lirik Lagu Denny Caknan - PROLIMAN JOYO ( Official Video Clip ) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

denny caknan, proliman joyo, download lagu proliman joyo, lirik lagu proliman joyo denny caknan,

Home