Download lagu Denny Caknan - Sampek Tuwek Mp3

Denny Caknan - Sampek Tuwek

Listen: 28,717

Duration: 05:21

MP3 size: 3.44 MB

Lirik:

Seneng seneng bareng,
susah susah bareng
Nyanding sliramu,
sayang sliramu

Wes tak angen angen
We bakal dadi jodohku
Wes tak angen angen
Kowe dadi pilihanku

Tenang rasah sepangeng
Tenang aku wes seneng
Rene rangkulen aku
Tak nggo sangu turuku

Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Rasah nduwe roso aku ninggalno
Awak’e dewe wes dadi siji

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine, sayang sayangan neng kene
Siji siji ne wong seng gawe ayem’e ati
Gawe urepku seneng, mesem saben bengi
Hu, wo….

Wes tak angen angen
We bakal dadi jodohku

Ooo..
Seneng seneng bareng,
susah susah bareng
Nyanding sliramu,
sayang sliramu

Wes tak angen angen
We bakal dadi jodohku
Wes tak angen angen
Kowe dadi pilihanku

Tenang rasah sepangeng
Tenang aku wes seneng
Rene rangkulen aku
Tak nggo sangu turuku

Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Rasah nduwe roso aku ninggalno
Awak’e dewe wes dadi siji

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
Siji siji ne wong seng gawe ayem’e ati
Gawe urepku seneng, mesem saben bengi

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
Siji siji ne wong seng gawe ayem’e ati
Gawe urepku seneng, mesem saben bengi
Hu, wo….

Gawe urepku, hoo..
Mesem saben bengi

Download Lagu Gratis Official Video Clip " Denny Caknan " SAMPEK TUWEK di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Official Video Clip " Denny Caknan " SAMPEK TUWEK Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Official Video Clip " Denny Caknan " SAMPEK TUWEK.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

denny caknan, sampek tuwek,

Home