Download lagu Denny Caknan - Sugeng Dalu Mp3

Denny Caknan - Sugeng Dalu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 928,139

Duration: 06:00

MP3 size: 4.38 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sugeng dalu
Ati seng biyen tau ngelarani
Wes suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngrusak tatanan ati seng wes pengen lali
Karo gedhe duwure balungan mu

Aku wes ora gagas kata luka
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
Mario leh mu dolanan ati
Wes wayahe we kapok mblenjani

Reff:

Udan tangise ati
Saiki wes rodo terang
Masio isih kadang klelingan
Kowe seng tak sayang sayang

Saiki mung crito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati seng mbok paringi
Wes cukup ra bakal tak baleni

Download Lagu Gratis Sugeng dalu " official video clip " DENNY CAKNAN di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Sugeng dalu " official video clip " DENNY CAKNAN Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Sugeng dalu " official video clip " DENNY CAKNAN.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

denny caknan, sugeng dalu,

Home