Download lagu Denny Caknan - Tanpo Tresnamu Mp3

Denny Caknan - Tanpo Tresnamu

Listen: 55,544

Duration: 04:42

MP3 size: 3.87 MB

Lirik:

Biyen seneng bareng karo kowe
Biyen susah tetep karo kowe
Saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Biyen seneng bareng karo kowe
Biyen susah tetep karo kowe
Saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

Segampang kuwi caramu ngapusi roso atimu
Saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
Kepiye maneh caraku nglalekno esem guyumu
Saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
Saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
Ming sepi tanpo tresnamu

[Terjemahan Bahasa Indonesia:]

Dulu senang bersama denganmu
Dulu susah tetap denganmu
Sekarang sudah berbeda, kamu dengan orang lain
Menghancurkan mimpiku bersanding denganmu

Apa harus pasrah dengan keadaan
Harus menerima keputusannya
Sebenarnya hati ini tidak rela
Jika melihat dirimu bersanding dengan orang lain

Segampang itu caramu membohongi rasa hatimu
Sekarang aku sendiri di sini, hanya sepi tanpa cintamu
Bagaimana lagi caraku melupakan senyum tawamu
Sekarang aku sendiri di sini, hanya sepi tanpa cintamu

Download Lagu Gratis Denny Caknan - Tanpo Tresnamu ( Official Video Clip ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Denny Caknan - Tanpo Tresnamu ( Official Video Clip ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Denny Caknan - Tanpo Tresnamu ( Official Video Clip ).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home