Download lagu Denny Caknan - Tanpo Tresnamu (Mr. Jono & Joni Dj Remix) Mp3

Denny Caknan - Tanpo Tresnamu (Mr. Jono & Joni Dj Remix)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 5,999

Duration: 05:23

MP3 size: 4.64 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Biyen seneng bareng karo kowe
Biyen susah tetep karo kowe
Saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding wong liyo
Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Biyen seneng bareng karo kowe
Biyen susah tetep karo kowe
Saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

Download Lagu Gratis Denny Caknan - Tanpo Tresnamu ( Mr. Jono & Joni REMIX ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Denny Caknan - Tanpo Tresnamu ( Mr. Jono & Joni REMIX ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Denny Caknan - Tanpo Tresnamu ( Mr. Jono & Joni REMIX ).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

dj remix, denny caknan, tanpo tresnamu,

Home