Download lagu Denny Caknan - Titipane Gusti Mp3

Denny Caknan - Titipane Gusti

Listen: 118,068

Duration: 05:40

MP3 size: 4.84 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Tenanono perasaan iki 

Kanggo kowe sing lagi tak tresnani 
Mbok tulung ojo ngecewakne ati ku
Sing kadung pengen mbahagiakne uripmu 

Iklasno atimu 
Pasrahne ning aku 
Ra bakal tak larani tekane matiku 
Ojo sok mikir aku bakal nglarani 
Mergo ku yakin we titipane gusti 

Reff :
Mestine atimu, ora mbaleni pengalaman ku loro 
Pengenku kowe iso nambani 
Ngewangi lali rupane 

Tekane atimu 
Tak nggo nguripi perasaan'an sing tau ilang 
Jangan berpikir kamu pelampiasan yang akan ku buang 

Download Lagu Gratis TITIPANE GUSTI - Denny Caknan (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu TITIPANE GUSTI - Denny Caknan (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu TITIPANE GUSTI - Denny Caknan (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

denny caknan, titipane gusti, tenanono, denny caknan tenanono, denny caknan terbaru, tenanono perasaan iki,

Home