Download lagu Derradru - Cover Nutupi Laraku Mp3

Derradru - Cover Nutupi Laraku

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 27,150

Duration: 03:32

MP3 size: 3.23 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku


Iseh kuat ora ati ku,
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku,
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi Laraku

Soyo adoh mung gawe ragu
Opo isoh yen terus mlaku
Tak pekso senajan loro
Aku ra popo, ning atiku
sing rung kulino

CHOURS #
Terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku

REFF #
Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

Download Lagu Gratis DERRADRU cover NUTUPI LARAKU di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu DERRADRU cover NUTUPI LARAKU Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu DERRADRU cover NUTUPI LARAKU.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

derradru, nutupi laraku, download lagu nutupi laraku,

Home