Download lagu Derradru ft. Galih Bangun - Pilihan Ati Mp3

Derradru ft. Galih Bangun - Pilihan Ati

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 13,476

Duration: 06:20

MP3 size: 6.12 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Maturnuwun uwis ono ning andingku 
Terus ngancani uripku
Susah seneng bareng aku
Maturnuwun wis dadi pilihan ati
Tresnoku mung ono siji
Karo kowe tekan mati

Tanpomu aku dudu sopo sopo
Kowe ono ning ati tak gowo tekaning ngimpi
Ora bakal luntur tresno ro kowe
Bakal tak jogo tekan sak lawase
Tanpomu ning sandingkuu aku sepi
Sumpahku ning ati kowe rabakal tak larani
Ora bakal luntur tresno ro kowe
Bakal tak jogo tekan saklawase

Maturnuwun uwis ono ning andingku 
Terus ngancani uripku
Susah seneng bareng aku
Maturnuwun wis dadi pilihan ati
Tresnoku mung ono siji
Karo kowe tekan mati

Tanpomu aku dudu sopo sopo
Kowe ono ning ati tak gowo tekaning ngimpi
Ora bakal luntur tresno ro kowe
Bakal tak jogo tekan sak lawase

Maturnuwun uwis ono ning andingku 
Terus ngancani uripku
Susah seneng bareng aku
Maturnuwun wis dadi pilihan ati
Tresnoku mung ono siji
Karo kowe tekan mati

Maturnuwun uwis ono ning andingku 
Terus ngancani uripku
Susah seneng bareng aku
Maturnuwun wis dadi pilihan ati
Tresnoku mung ono siji
Karo kowe tekan mati

Download Lagu Gratis DERRADRU feat GALIH BANGUN - PILIHAN ATI (official music & video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu DERRADRU feat GALIH BANGUN - PILIHAN ATI (official music & video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu DERRADRU feat GALIH BANGUN - PILIHAN ATI (official music & video). Lirik Lagu DERRADRU feat GALIH BANGUN - PILIHAN ATI (official music & video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

lagu hits, lagu populer, lagu viral, lagu galau, lagu indah, guyon waton, ndarboy genk, armada, denny caknan, woro widyowati, derradru,

Home