Download lagu Derradru - Lilakno Lungaku (Cover) Mp3

Derradru - Lilakno Lungaku (Cover)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 4,338

Duration: 05:13

MP3 size: 4.89 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Aku ora nyongko bakal ngene akhire
Dadi mlaku dewe dewe
Mergo tresno raiso dipeksakno
Ati ikhlas lan terimo legowo

Senajan kowe lungo dongaku tetep iseh ono
Mugo kowe tambah bahagia
Mantepke atimu, kowe kudu percoyo
Tanpo aku kowe tetep biso
Mugo oleh restune wong tuwo

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu
Mlaku dewe dewe kowe wes karo liyane
Mugo gusti maringi restune

Senajan kowe lungo dongaku tetep iseh ono
Mugo kowe tambah bahagia
Mantepke atimu, kowe kudu percoyo
Tanpo aku kowe tetep biso
Mugo oleh restune wong tuwo

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu
Mlaku dewe dewe kowe wes karo liyane
Mugo gusti maringi restune

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu
Mlaku dewe dewe kowe wes karo liyane
Mugo gusti maringi restune

Mugo gusti maringi restune
Mugo gusti maringi restune

Download Lagu Gratis DERRADRU cover - lilakno lungaku losskita di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu DERRADRU cover - lilakno lungaku losskita Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu DERRADRU cover - lilakno lungaku losskita. Lirik Lagu DERRADRU cover - lilakno lungaku losskita Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

losskita, guyon waton, ndarboy genk, denny caknan, woro widyowati, armada, lagu bagus, lagu keren, lagu galau, lagu hits, lagu viral, derradru,

Home