Download lagu Derradru - Ngampet Tresno Mp3

Derradru - Ngampet Tresno

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 3,615

Duration: 04:48

MP3 size: 4.34 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Netes eluh ning  pipiku iki nyeritakke
Loro ning jero atiku mergo mikirke kowe
Abot rasane yen kudu iso ngelalekke

Wis kadung jeru roso sayangku ming kanggo kowe
Awan bengi kowe sing tak karepke
Nanging uwis ono sing nduwe

Aku mung iso nyawang 
Ora iso nduweni
Tresnaku ra mbok trimo
Aku keloro loro

Aku mung iso nangis
Ngampet ning jero ati
Mergo kebacut tresno
Kowe malah milih wong liyo

Download Lagu Gratis DERRADRU official - NGAMPET TRESNO (official music & video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu DERRADRU official - NGAMPET TRESNO (official music & video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu DERRADRU official - NGAMPET TRESNO (official music & video). Lirik Lagu DERRADRU official - NGAMPET TRESNO (official music & video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

derradru, ngampet tresno,

Home