Download lagu Derradru - Pingin Sayang Mp3

Derradru - Pingin Sayang

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 3,022

Duration: 05:52

MP3 size: 5.28 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sak tenane bingung
Yen lagi kasmaran
Mung tansah kelingan
Sliramu dadi pikiran

Esok awan bengi
Mung kebedo ati
Pengenku meng siji
Kowe tak impi-impi

Kudu kepiye aku lek nyatakke
Aku ming wani nyawang seko kene
Mergo kahanan uripku seng bedo…
Karo kowe seng luweh nduwe bondo

REFFRAIN:
Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo-sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi mok nggawe loro
Sayangmu nggo wong liyo
*

Sak tenane bingung
Yen lagi kasmaran
Mung tansah kelingan
Sliramu dadi pikiran

Esok awan bengi
Mung kebedo ati
Pengenku meng siji
Kowe tak impi-impi

Kudu kepiye aku lek nyatakke
Aku ming wani nyawang seko kene
Mergo kahanan uripku seng bedo…
Karo kowe seng luweh nduwe bondo

REFFRAIN:
Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo-sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi mok nggawe loro
Sayangmu nggo wong liyo
*

REFFRAIN:
Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo-sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi mok nggawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo-sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi mok nggawe loro
Sayangmu nggo wong liyo
***😭😭😩😫😞

Download Lagu Gratis DERRADRU official - PINGIN SAYANG ( official music & video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu DERRADRU official - PINGIN SAYANG ( official music & video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu DERRADRU official - PINGIN SAYANG ( official music & video). Lirik Lagu DERRADRU official - PINGIN SAYANG ( official music & video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

lagu bagus, indo musik, lagu hits, lagu viral, lagu galau, lagu keren, lagu jawa, guyon waton, ndarboy, armada, noah, derradru,

Home