Download lagu Deswa Utomo - Luntur (Cover by Woro Widowati) Mp3

Deswa Utomo - Luntur (Cover by Woro Widowati)

Listen: 10,904

Duration: 05:43

MP3 size: 3.78 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Tego caramu lungo ninggalke aku
Ora ono welas roso marang niing atimu

Gur kanggo wong liyo kowe medot tresnaku
Uripku sengsoro mergo mikir awakmu

Janji trimo janji arep sehidup semati
Tresno kui mesti ono godho sing niteni
Betah wis rak betah sikapmu malah ngeneki

Tego tenan caramu nglarani atiku
Aku wis nglakoni sedihe tresno awakmu
Lilo aku lilo kowe cidro ning janjimu
Mugo mugo wae koe bakal ngerasakke

Sedihe atiku sengsoro mikir tresnaku

Reff :
Tak sumpahi ning uripmu rekoso dalan tresnamu 
Ngrasakke ajur atiku mendem tangis ning dadaku
Opo pancen wis jalanne nelongso tresno awakmu
Tak trimo ikhlas kanggo ibadahku

Download Lagu Gratis Deswa Utomo - Luntur Cover Woro Widowati di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Deswa Utomo - Luntur Cover Woro Widowati Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Deswa Utomo - Luntur Cover Woro Widowati.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

coverworo, worowidowati, worowidowatiofficial, luntur, syalalaproduction, coverlunturworo, woroofficial, deswautomo, deswautomocover, lunturworo, woroluntur, woro widowati,

Home