Download lagu Dhevy Geranium - Cidro Didi Kempot (Reggae Version) Mp3

Dhevy Geranium - Cidro Didi Kempot (Reggae Version)

Listen: 360

Duration: 04:54

MP3 size: 3.28 MB

Lirik:

Wis sakmestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dodo

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Download Lagu Gratis CIDRO - DIDI KEMPOT REGGAE VERSION (DHEVY GERANIUM) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu CIDRO - DIDI KEMPOT REGGAE VERSION (DHEVY GERANIUM) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu CIDRO - DIDI KEMPOT REGGAE VERSION (DHEVY GERANIUM).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home