Download lagu Dhevy Geranium - Edan Turun (Reggae Version) Mp3

Dhevy Geranium - Edan Turun (Reggae Version)

Listen: 649

Duration: 04:10

MP3 size: 3.26 MB

Lirik:

Langit hang dadi saksi, bumi milu nyakseni
Suci lan putihe, tulus lan ikhlase welas sun nyang riko
Paran tah paran maning, hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu, sing gelem telikas nompo welas isun

Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni
Biso sun linglung, koyo wong edan turun
Serange atin isun, serange welas isun
Nemen nyang riko, nyang riko, nyang riko

(Musik)

Langit hang dadi saksi, bumi milu nyakseni
Suci lan putihe, tulus lan ikhlase welas sun nyang riko
Paran tah paran maning, hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu, sing gelem telikas nompo welas isun

Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni
Biso sun linglung, koyo wong edan turun
Serange atin isun, serange welas isun
Nemen nyang riko, nyang riko, nyang riko

Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni
Biso sun linglung, koyo wong edan turun
Serange atin isun, serange welas isun
Nemen nyang riko, nyang riko, nyang riko

Download Lagu Gratis EDAN TURUN REGGAE VERSION - DHEVY GERANIUM di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu EDAN TURUN REGGAE VERSION - DHEVY GERANIUM Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu EDAN TURUN REGGAE VERSION - DHEVY GERANIUM.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home