Download lagu Dhevy Geranium - Korban Janji (Reggae Version) Mp3

Dhevy Geranium - Korban Janji (Reggae Version)

Listen: 921

Duration: 04:16

MP3 size: 3.28 MB

Lirik:

Tanpo welas koe lungo biyen kae
Ra ono mesakne aku sitik wae
Ngaboti tresno anyarmu lalu kau tinggalkan aku
Tersakiti sendiri di malam itu

Koe lungo pas aku sayang-sayange
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu

Abot tak trimo kanti ikhlas legowo
Sing tak karep koe ra disiyo-siyo
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku

Koe lungo pas aku sayang-sayange
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu

Abot tak trimo kanti ikhlas legowo
Sing tak karep koe ra disiyo-siyo
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku

Abot tak trimo kanti ikhlas legowo
Sing tak karep koe ra disiyo-siyo
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku
Udan bledek kang dadi saksiku
Udan bledek kang dadi saksiku

Download Lagu Gratis KORBAN JANJI - Reggae Version By Dhevy Geranium di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu KORBAN JANJI - Reggae Version By Dhevy Geranium Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu KORBAN JANJI - Reggae Version By Dhevy Geranium.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home