Download lagu Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji Mp3

Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji

Listen: 174

Duration: 05:37

MP3 size: 4.52 MB

Lirik:

Bebasan koyo ngenteni
Udan ning mongso ketigo
Najan mung sedelo ora dadi ngopo
Penting iso ngademke ati

Semono ugo rasane atiku
Mung tansah nunggu tekamu
Ra kroso setaun kowe ninggal aku
Kangen
Kangen’e atiku

Aku sik kelingan naliko nang pelabuhan
Kowe janji lungo ra ono sewulan
Nanging saiki wes luwih ing janji
Nyatane kowe ora bali-bali

Ning pelabuhan tanjung mas kene
Biyen aku ngeterke kowe
Ning pelabuhan semarang kene
Aku tansah ngenteni kowe

Semono ugo rasane atiku
Mung tansah nunggu tekamu
Ra kroso setaun kowe ninggal aku
Kangen
Kangen’e atiku

Aku sik kelingan naliko nang pelabuhan
Kowe janji lungo ra ono sewulan
Nanging saiki wes luwih ing janji
Nyatane kowe ora bali-bali

Ning pelabuhan tanjung mas kene
Biyen aku ngeterke kowe
Ning pelabuhan semarang kene
Aku tansah ngenteni kowe

Ning pelabuhan tanjung mas kene
Biyen aku ngeterke kowe
Ning pelabuhan semarang kene
Aku tansah ngenteni kowe

Download Lagu Gratis Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home