Download lagu Dhevy Geranium - Wujute Roso (Reggae Version) Mp3

Dhevy Geranium - Wujute Roso (Reggae Version)

Listen: 789

Duration: 05:26

MP3 size: 3.62 MB

Lirik:

Batin sun roso perih, perihe seneng
Semendale ati nisun dung nyawang riko
Roso ngeman-ngeman noring dodo
Kepingine sun rumati nong njero ati

Kangen hang sun songgo iki tondone roso
Ojo sampek riko gawe isun ngersulo
Wedi kelangan riko pancenne ono
Sun njaluk rumaten welas isun

Iki tondone welas isun
Wujute roso mung kanggo riko
Mugo welase riko terimo
Myakne isun lego sing nyesek nong dodo
Iki wujute roso, iki wujute roso

Kangen hang sun songgo iki tondone roso
Ojo sampek riko gawe isun ngersulo
Wedi kelangan riko pancenne ono
Sun njaluk rumaten welas isun

Iki tondone welas isun
Wujute roso mung kanggo riko
Mugo welase riko terimo
Myakne isun lego sing nyesek nong dodo

Iki wujute roso, iki wujute roso
Iki wujute roso, iki wujute roso

Download Lagu Gratis Dhevy Geranium - Wujute Roso (Reggae Version) - (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Dhevy Geranium - Wujute Roso (Reggae Version) - (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dhevy Geranium - Wujute Roso (Reggae Version) - (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home