Download lagu Diana Sastra - Bagja Diri Mp3

Diana Sastra - Bagja Diri

Listen: 444

Duration: 06:07

MP3 size: 5.17 MB

Lirik:

Dudu kanda tapine bukti..
Nasib sing lagi di alami..
cerita masalah,cinta..
seneng tapi mung sementara..

wong loro..wis pada senenge..
mung angel,kenang wong tuane..
karena..frestasi lan materi..
angel arep dadi sawiji..
duduh kanda tapine bukti..

Reff:
Duh..bagja diri..
pisah..karo kekasih..
demi..harta lan tahta..
rela..di gawe apa..

Duh..ampun gusti..
batin..rasane sedih..
tanpa..salah lan dosa..
kula di kongkon pisah..
wong loro wis pada senenge..
mung angel kenang wong tuane..
karena,frestasi lan materi..
angel arep dadi sawiji..
dudu kanda tapine bukti..
.
Reff:
duh..bagja diri..
pisah..karo kekasih..
demi..harta lan tahta..
rela..di gawe apa..

duh..ampun gusti..
batin..rasane sedih..
tanpa..salah lan dosa..
kula..di kongkon pisah..
wong loro wis pada senenge..
mung angel kenang wong tuane..
karena..frestasi lan materi..
angel arep dadi sawiji..
dudu kanda tapine bukti..

Download Lagu Gratis diana sastra bagja diri di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu diana sastra bagja diri Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu diana sastra bagja diri.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

avseq01, diana sastra,

Home