Download lagu Didi Kempot - Dalan Anyar Mp3

Didi Kempot - Dalan Anyar

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 42,714

Duration: 03:44

MP3 size: 3.23 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Kembang tebu sing kabur kanginan
Saksi bisu sing dadi kenangan
Prasetyamu kui mung kiasan
Tresnamu saiki wis ilang

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro ngawi

Kembang tebu sing neng sawah nggrudo
Ora garing senadyan mongso ketiga
Tansah eling jamane semono
Neng kulon terminal kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro ngawi

Kembang tebu sing kabur kanginan
Saksi bisu sing dadi kenangan
Prasetyamu kui mung kiasan
Tresnamu saiki wis ilang

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopoNeng kulon terminal kertonegoro
Ngawi

Download Lagu Gratis Didi Kempot - Dalan Anyar (Official Music Video) New Release 2018 di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Didi Kempot - Dalan Anyar (Official Music Video) New Release 2018 Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot - Dalan Anyar (Official Music Video) New Release 2018.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

dasa entertainment, didi kempot, dalan anyar, official video, new release, album terbaru, didi kempot,

Home