Download lagu Didi Kempot - Eling Kowe Mp3

Didi Kempot - Eling Kowe

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 13,121

Duration: 04:04

MP3 size: 3.55 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Jangkrik ngere ing tengah wengi
Nambahi kangenku
Samben wengi ora biso turu
Mung eling awakmu

Tilpun muni tak akan
Cah ayu kuwi dudu suaramu
Atiku tambah nelongso
Sok kapan aku biso ketemu
Sliramu

Aku pingin nyawan cahaya ning bulan
Aku pingin tansah andung katresnan
Aku pingin nyawan kebyare lintang
Aku pingin lungguh sesandingan

Aku pingin karo kowe
Aku eling kowe

Suara tansah ngelingake aku
Kèk opo dosanku
Yèn ono sala lan lupotku
Kuwi kabeh salaku

Tilpun muni tak akan
Cah ayu kuwi dudu suaramu
Atiku tambah nelongso
Sok kapan aku biso ketemu
Sliramu

Aku pingin nyawan cahaya ning bulan
Aku pingin tansah andung katresnan
Aku pingin nyawan kebyare lintang
Aku pingin lungguh sesandingan

Aku pingin karo kowe
Aku kangen kowe

Aku pingin nyawan cahaya ning bulan
Aku pingin tansah andung katresnan
Aku pingin nyawan kebyare lintang
Aku pingin lungguh sesandingan

Aku pingin nyawan cahaya ning bulan
Aku pingin tansah andung katresnan
Aku pingin nyawan kebyare lintang
Aku pingin lungguh sesandingan

Download Lagu Gratis Didi Kempot The Godfather of Broken Heart - Eling Kowe [Official Music Video] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Didi Kempot The Godfather of Broken Heart - Eling Kowe [Official Music Video] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot The Godfather of Broken Heart - Eling Kowe [Official Music Video].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

didi kempot, music, world, central java, campursari, traditional, indonesia, eling kowe,

Home