Download lagu Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi (Lirik) Mp3

Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi (Lirik)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 38,316

Duration: 05:03

MP3 size: 4.82 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui
Ra tulus suci

Wes tak perjuangke sing mbok karepke
Ning nyatane tresno kok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu seko wesi
Sek ra iso saben dino mbok larani
Keloro loro ning njero dodo
Nambah perih ning ati

Ati iki dudu seko watu
Sek ra iso mbendino mbok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak terimo mundur

[Music]

Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui
Ra tulus suci

Wes tak perjuangke sing mbok karepke
Ning nyatane tresno kok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu seko wesi
Sek ra iso saben dino mbok larani
Keloro loro ning njero dodo
Nambah perih ning ati

Ati iki dudu seko watu
Sek ra iso mbendino mbok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak terimo mundur

Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak terimo mundur

Download Lagu Gratis Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi (Official Video Lyric) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi (Official Video Lyric) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi (Official Video Lyric).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home