Download lagu Didi Kempot feat. Irenne Ghea - Digondol Kucing Mp3

Didi Kempot feat. Irenne Ghea - Digondol Kucing

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 5,137

Duration: 04:42

MP3 size: 4.48 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Botole garing, entek isine
Iwake ilang, digondhol kucing..
Tak ilang-iling, kari tilase
Tiwas kepengen ndhuk, digondhol kucing..

Pr:
Setengah mateng mas, tempe mendowan
Ngersakke pinten, kangge surungan..
Setengah mendem mas, terbang melayang
Nganti ra eling e e e, wis lali utang..

reff:
Lk:
Angkat tangan tinggi-tinggi,
Goyang liping sampai pagi,
Miring sithik, ben tambah assoy..

Pr:
Jogedan ketiban sampur,
Kantuk nyawer ojo ngrangkul,
Lapan enam mas, sing penting akur..

reff:
Lk:
Ngesir wong manis, larang regane
Tinggal noleh, digondhol kucing..
Ojo mung lamis, bang abang lambe
Tiwas tak pikir e e, digondhol kucing..

Pr:
Ngono yo ngono mas, neng ojo- ngene
Ojo cemburu, trus gawe gawe..
Wong sampun telas mas, niki wektune
Biso dilanjut mas, ngibing neng kene..

reff:
Lk:
Angkat tangan tinggi-tinggi,
Goyang liping sampai pagi,
Miring sithik, ben tambah assoy..

Pr:
Jogedan ketiban sampur,
Kantuk nyawer ojo ngrangkul,
Lapan enam mas, sing penting akur..

Lk:
Sing disawer, digondhol kucing

Download Lagu Gratis Didi Kempot Feat Irenne Ghea - Digondol Kucing ( Official Music Video ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Didi Kempot Feat Irenne Ghea - Digondol Kucing ( Official Music Video ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot Feat Irenne Ghea - Digondol Kucing ( Official Music Video ). Lirik Lagu Didi Kempot Feat Irenne Ghea - Digondol Kucing ( Official Music Video ) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home