Download lagu Didi Kempot feat. Yan Vellia - Perawan Kalimantan Mp3

Didi Kempot feat. Yan Vellia - Perawan Kalimantan

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 34,240

Duration: 05:26

MP3 size: 5.10 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Pria:
Rino wengi tansah kelingan
Prawan ayu Kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyo wong kedanan

Wanita:
Cempedhak mas dudu nongko
Mbiyen cedhak ra wani kondho
Neng opo sliramu lungo
Ninggal mulih ra kondho kondho

Pria:
Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung

Wanita:
Wangi wangi banyune sabun
Tak rewangi adus kungkum
Trenaku ra bakal alum
Tak enteni yen mase purun

Reff
Wanita:
Aduh pake make aduuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Aduh pake make aduuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Pria:
Beninge banyu kalimantan
Mbiyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko mbiyen kenalan

Pria:
Rino wengi tansah kelingan
Prawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyo wong kedanan

Wanita:
Cimpedak mas dudu nongko
Mbiyen cedhak rawani
kondho
Neng opo sliramu lungo
Ninggal mulih ra kondho kondho

Reff
Wanita:
Aduh pake make aduuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Aduh pake mak e aduuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Pria:
Beninge banyu kalimantan
Mbiyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko mbiyen kenalan

Pria:
Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung

Wanita:
Wangi wangi banyune sabun
Tak rewangi adus kungkum
Tresnoku ra bakal alum
Tak enteni yen mase purun
Tak enteni yen mase purun

Download Lagu Gratis Didi Kempot feat. Yan Vellia - Perawan Kalimantan (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Didi Kempot feat. Yan Vellia - Perawan Kalimantan (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot feat. Yan Vellia - Perawan Kalimantan (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home