Download lagu Didi Kempot feat. Yuni Shara - Kapusan Janji (Lirik) Mp3

Didi Kempot feat. Yuni Shara - Kapusan Janji (Lirik)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 40,911

Duration: 04:18

MP3 size: 3.73 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ning opo ono tresno Yen kudu pisah
Ning opo Kowe seneng Yen gawe susah Lungamu gawe gelo  nyikso atiku loro
Aku wong isih Urip mbok anggep wis tanpo nyowo
Ning opo Kowe janji Yen mung ngapusi
Ning opo Kowe nong ati Yen mung ngelarani
Tresnomu uwis ilang garing kegowo angin
Yen ngerti koyo ngene kenal Kowe ora pingin
 
Reff :
Larane ati Iki nganti kapan ora ngerti
Seprene ora ono wong sing nambani
Larane ati Iki nganti kapan ora ngerti
Marine Yen Kowe bakal ngugemi janjimu

Download Lagu Gratis Didi Kempot feat. Yuni Shara - Kapusan Janji (Official Video Lyric) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Didi Kempot feat. Yuni Shara - Kapusan Janji (Official Video Lyric) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot feat. Yuni Shara - Kapusan Janji (Official Video Lyric).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home