Download lagu Didi Kempot ft. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi Mp3

Didi Kempot ft. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 19,799

Duration: 05:03

MP3 size: 4.52 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci

Wes tak perjuangke seng mbok karepake
Ning nyatane tresno mok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sek raiso saben dino mok larani
Keloro loro neng njero dodo
Nambah perih neng ati

Ati iki dudu soko watu
Sek raiso mbendino mok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci

Wes tak perjuangke seng mbok karepake
Ning nyatane tresno mok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sek raiso saben dino mok larani
Keloro loro neng njero dodo
Nambah perih neng ati

Ati iki dudu soko watu
Sek raiso mbendino mok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Download Lagu Gratis Didi Kempot Ft Happy Asmara - Ati Dudu Wesi (Official Music Video) | Mengenang 40 hari di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Didi Kempot Ft Happy Asmara - Ati Dudu Wesi (Official Music Video) | Mengenang 40 hari Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot Ft Happy Asmara - Ati Dudu Wesi (Official Music Video) | Mengenang 40 hari. Lirik Lagu Didi Kempot Ft Happy Asmara - Ati Dudu Wesi (Official Music Video) | Mengenang 40 hari Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

falcon music, ski records, lagu dangdut terbaru, dangdut modern, full album, dangdut full album, didi kempot, happy asmara,

Home