Download lagu Didi Kempot - Jambu Alas Mp3

Didi Kempot - Jambu Alas

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 25,875

Duration: 04:46

MP3 size: 4.30 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Kelingan manis eseme
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih, kasih sayange
Karep atiku klakon dadi bojone

Sayange wes nduwe bojo
Nanging aku, aku wes kadung tresno
Nelongso rasaneng ati
Yen aku ra klakon melu nduweni

Reff:
Jambu alas kulite ijo
Sing digagas wes duwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondho ojo direbut

Sumpah ning batin
Yen kula tidak dikawin
Tekade ngati
Ora bakal luruh ganti
Sumpah wis janji
Arep sehidup semati
Seneng lan sedih
Bareng-bareng dilakoni

Jambu alas nduk
Manis rasane
Snajan tilas
Tak enteni rondhone

Download Lagu Gratis Didi Kempot - Jambu Alas (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Didi Kempot - Jambu Alas (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot - Jambu Alas (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

blackboard, indonesia, dangdut, gp records, didi kempot, jiwa ambyar, 80an, didi kempot,

Home