Download lagu Didi Kempot - Kalung Emas Mp3

Didi Kempot - Kalung Emas

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 83,899

Duration: 04:21

MP3 size: 3.83 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku keloro-loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Download Lagu Gratis Didi Kempot - Kalung Emas [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Didi Kempot - Kalung Emas [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot - Kalung Emas [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

didi kempot - kalung emas [official], didi kempot, sobat ambyar, didi kempot,

Home