Download lagu Didi Kempot - Ketaman Asmara (Lyrics) Mp3

Didi Kempot - Ketaman Asmara (Lyrics)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 26,199

Duration: 05:38

MP3 size: 4.26 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Nyesake atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ke taman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

Download Lagu Gratis Didi Kempot Ketaman Asmara Lyric di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Didi Kempot Ketaman Asmara Lyric Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot Ketaman Asmara Lyric.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

lirik, jawa, didi kempot, ketaman asmara, lagu daeah,

Home